e‑rijschool

Zo maar een rijschool pakket

(maar best een goede, zeker als je motorlessen aanbiedt)

Niet zo maar een software bedrijf

e-rijschool is geschreven, ondersteund, onderhouden en voortdurend ontwikkeld door Andrew King. Hij houdt er van om mensen te helpen en lost graag problemen op. Hij heeft zowel een MBA als een brede technische achtergrond. Als je hem vraagt of e-rijschool iets kan doen zal hij waarschijnlijk antwoorden met de vraag welk specifiek probleem je op wilt lossen. HQ is een woonboot in Amsterdam, waar werkbezoeken plaatsnemen aan de keuken tafel of steiger. Uitgebreide cursussen worden op de rijschool gegeven.
Het begon allemaal toen hij zelf motorlessen nam en zag dat geen enkel softwarepakket voldoende aandacht besteedde aan de speciale vereisten van motorrijscholen, en vooral aan hun wens om studenten in staat te stellen online lessen in te plannen op een manier die hun vaardigheden op waarde schat. Als dat werkt werkt het ook goed voor alle andere soorten cursussen, van vrachtwagens tot breien.

Uiteraard doet het dit

Agenda

Beheer agenda's van verschillende instructeurs en voertuigen; geautomatiseerde planningsafspraken; meerdere tools voor het beheren van leerling toegang, inclusief leerling niveau; professionele, snelle en populaire app voor leerlingen; eenvoudige telefoon interface voor instructeurs; synchroniseren met externe agenda's; standaard en op maat pakketbeheer; CBR integratie; flexibele systeemtoegang regels.

Studenteninformatie

Kies uit meer dan 70 kolommen met studenteninformatie; bewaar handige weergaven voor specifieke taken; eenvoudig exporteren naar Excel; breed scala aan financiële, systeem-, activiteiten- en andere rapporten; flexibele leskaart; leerlingen kiezen zelf wanneer ze aan hun les worden herinnerd; studenten hebben controle over welke berichten ze ontvangen (AVG-vereiste); mogelijkheid om e-mail samen te voegen.

Financiële controle

Integratie tussen reservering, winkelmandje en pakketten; waarschuwing voor late betaling; automatische factuurcreatie; export naar financiële software (Exact, King, Snelstart en meer); login voor boekhouder voor financiële rapporten; transparantie voor student en school - vermindert meningsverschillen; afzonderlijke franchise financiën.

Dingen die aangenaam kunnen verrassen

Afspraakblokken klikken en slepen; wijziging duur van afspraak - financiering wijzigt automatisch; API om je eigen studentenregistratie en studentenwebsite te kunnen bouwen; pakketten in termijnen met geïntegreerde communicatie en betaling; TOP/agenda check - signalering van problemen; synchronisatie met Google calendar (voor studenten en instructeurs); leerling betaling machtigingen (en automatisch genereren van betalingsverzoeken); SMS-samenvoeging (app-meldingen komen binnenkort); 'bibliotheek' voor het delen van vaardigheidsinformatie (video's, documenten, www) gekoppeld aan leskaart; gebruik uw eigen e-mailserver; bevestiging van e-mailontvangst; tweetalige interface (Nederlands en Engels) - ook de app; beheer van voertuigen; real-time waarschuwingen voor financiële problemen voor de huidige student; iDeal-betalingen rechtstreeks via uw bank of Mollie; bewerk meerdere afspraakblokken en meerdere studenten tegelijkertijd; gemakkelijke invoer van betalingsinformatie - import van bank MT940-bestand; twee minuten vertraging bij het verzenden van e-mail - tijd om het te bewerken of een fout te corrigeren; klantenservice die altijd open is (al moet u mogelijk wel even wachten op een telefoontje).

Dingen die aangenaam kunnen verrassen

Op maat gemaakt

Ingebouwde flexibiliteit

Maak het systeem uw eigen met: facturen op maat (ontwerp of match uw eigen); aangepaste e-mail lay-out; jouw rijschoolkleuren en -logo in de studenten app; jouw bericht op de startpagina van de app; volledige controle over inhoud en timing van alle berichten, leskaart inhoud en scoresysteem; blokkleuren wijzigen; kalenderkleuren wijzigen en meer.

Test ons

Op verzoek van rijscholen hebben we allerlei functionaliteiten gebouwd, onder meer het automatisch aanmaken van facturen met incassoverwerking; talrijke speciale financiële verslagen; links naar Whatsapp / mobiel / Google maps; berekening van betalingen voor instructeurs (volgens enkele zeer unieke modellen); speciale beveiligingsregels...

Goed gezelschap

60 rijscholen

Van Leeuwarden tot Budel. Van een eenmansschool die 2 dagen per week werkt tot eentje met 15 instructeurs en 3 kantoor-medewerkers.

10 jaar ervaring

1,5 miljoen afspraken; 10,000 acitieve studenten; 200 actieve instructeurs; recent herbouwde studentenapp.

Voortdurende ontwikkeling

Het werk houdt nooit op. We verwelkomen jullie ideeën en jij profiteert van die van onze andere gebruikers. Neem deel aan de discussie, beïnvloed wat er op volgt.

Goed gezelschap

Hoeveel kost het?

Ook dit doen wij anders

Je betaalt overeenkomstig met het aantal afspraken dat je via het systeem boekt.

173 uur geboekte lessen per maand (een voltijds equivalent) kost €50. Het maakt niet uit of het werk door ëën of tien instructeurs gedaan wordt.

Geen verplichtingen op lange termijn. Als er een wereldwijde pandemie komt en je moet een maand stoppen met werken betaal je niets.

Waarom?

Op deze manier willen we allemaal hetzelfde bereiken - jouw agenda vol krijgen. Als je sommige tools niet gebruikt die je hierbij zouden kunnen helpen krijg je waarschijnlijk een vriendelijk telefoontje van ons om je erover te vertellen.

Geen gratis maand om mee te beginnen!

Je zult deze aanbieding vaak zien, pas op.

Het kost moeite om alle software aan de praat te krijgen, tijd is geld. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je alleen kiest voor e-rijschool als het de software voor jou is. Als je dat hebt gedaan, krijg je al onze steun om het nog beter te laten werken dan je al had gehoopt. Er komt geen factuur tot alles soepel verloopt en jij profiteert (of dat 1, 6, of 12 maanden duurt).